laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la jornada
Foto: AyuValldeGallinera/2023
Fuente: Ajuntament de la Vall de Gallinera
Valencia 27 de marzo de 2023

LA VALL DE GALLINERA TANCA L'AGERMANAMENT AMB PUIGPUNYENT A TERRES MALLORQUINES

 

• La Comissió de l'Agermanament de la Vall de Gallinera viatjà a terres mallorquines per a formalitzar els llaços d'unió amb el municipi de Puigpunyent.

El passat diumenge 19 de març tingué lloc l'acte d'agermanament a la Plaça Major de Puigpunyent, un acte que tancava el ja iniciat el 23 d'octubre a la plaça de l'Església de Benialí, a la Vall de Gallinera.

La Comissió d'Agermanament de la Vall de Gallinera, formada per la Corporació Municipal i representants de la Unió Cultural d'Amics i Amigues de la Vall de Galliner, gaudí d'un espectacle de danses populars mallorquines a més dels corresponents parlaments històrics per part del municipi acollidor.

Amb aquesta acció es dóna per tancada la celebració del 413é aniversari de l'arribada de les primeres famílies mallorquines a la Vall de Gallinera (octubre de 1610), concretament a Benissili, quan era territori de la Baronia d'Alcalà, senyoriu dels Català de Valleriola.


Foto de família després de l'Agermanament - Foto: AyuValldeGallinera/2023


Aquests actes amb comptat amb la col·laboració directa de la Fundació Baleària, fent possible tant el citat acte com les futures accions culturals i de desenvolupament comunitari entre els dos municipis agermanats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.