laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Espai Recreatiu “El Safareig”
Foto: AyuValldeGallinera/2023
Fuente: Ajuntament de la Vall de Gallinera
Valencia 27 de marzo de 2023

L’ESPAI RECREATIU “EL SAFAREIG” EL NOU ESPAI PER A CARAVANES I AUTOCARAVANES DE LA VALL DE GALLINERA

 

• L’Ajuntament de la Vall de Gallinera dona per finalitzades les obres de construcció del nou espai destinat per a caravanes i autocaravanes, situat a Alpatró a la Vall de Gallinera.

Aquestes obres han estat subvencionades pel Grup d’Acció Local Muntanya d’Alacant, amb un cost al voltant de 75.000€, i serveixen per a organitzar el degoteig continu de visitants amb autocaravana i caravana que rep el municipi cada any.

Aquesta acció queda englobada a dintre de les accions turístiques que ha realitzat el municipi durant els últims anys, passant per crear una nova imatge turística, una nova pàgina web turística, a més de senyalització de senders i creació nous productes turístics per a totes les edats i interessos.

L’adaptació d’aquest solar municipal com a punt net i de pernoctació de caravanes i autocaravanes permetrà al municipi diversificar la seua oferta de pernoctació, afavorint així un nou perfil de visitant a aquest llogaret de la Marina Alta. Les persones usuàries, a més de pernoctar un màxim de 48 hores, també podran evacuar les aigües grises i negres dels seus vehicles a més del servei de repostar aigua potable.

Des del Consistori Municipal s’ha decidit anomenar aquest Espai Recreatiu amb el nom de “El Safareig”, amb l’objectiu de reivindicar aquests espais socials dels nostres pobles com a l’aparador que mostra la nostra forma de viure i que esperem que la persona visitant respecte i entenga allò que ens marca com a poble.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.