laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la presentació
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 25 de marzo de 2023

L'AJUNTAMENT PRESENTA EL MONOGRÀFIC 'TAVERNES DE LA VALLDIGNA, DIGNA DE SER CONEGUDA' A TOTA LA CIUTADANIA

 

• Ahir per la vesprada, en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, es va presentar el còmic 'Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda' davant una gran expectació de gent per a recollir el seu còmic a la fi de l'acte.

Els cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar, junt amb els editors d'Edicions Camacuc, han explicat les històries més interessants del monogràfic al voltant de les tradicions, la cultura i el patrimoni valler.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "és un còmic molt amé i bonic per a conéixer la història de Tavernes, i han agraït la implicació dels cronistes oficials, sempre disposats a ajudar en qualsevol projecte en benefici del nostre poble".


Foto de família després de la presentació - Foto: AyuTavernes/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.