laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de família després de la presentació
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 24 de marzo de 2023

LA CASA DE LA CULTURA DE TAVERNES ACULL LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'LA VALLDIGNA. PAISATGES I PREHISTÒRIA

 

• Ahir, dins de les activitats emmarcades dins de la celebració del Dia de la Valldigna, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna va acollir la presentació del llibre 'La Valldigna. Paisatges i Prehistòria', un acurat volum sobre el medi natural i la prehistòria valldignenca.

Els coordinadors del llibre, Josep Fernández i Virginia Barciela, juntament amb els coautors Miquel Joan i Empar Landete, van exposar al públic els continguts científics elaborats per 17 investigadors i investigadores que composen el volum sobre Tavernes i la Valldigna.

El medi natural, el paisatge i els éssers vius, la Prehistòria, el patrimoni històric, la vegetació, el relleu, la fauna, la meteorologia o la geologia pròpia de la Valldigna són algunes de les moltes variables que s’analitzen detalladament en este llibre de gran valor científic i acadèmic, el qual servirà també com a suport didàctic per als col·legis i instituts.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor Josep Llàcer van destacar el treball d'investigació fet per tot l'equip durant més de dos anys i que ha donat com a resultat esta joia divulgativa, així com també a tota la gent que ha col·laborat, com el Centre Excursionista Tavernes de Valldigna i altres veïns i veïnes. També van posar en valor la tasca feta durant tants anys al jaciment i el projecte del Centre d'Interpretació de la Cova del Bolomor.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.