laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la jornada
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de marzo de 2023

L'AJUNTAMENT DE TAVERNES REPARTEIX MÉS DE 1.300 GOTETS DE SUC DE TARONJA DURANT LES FALLES

 

• Més de 1.300 gotets de suc de taronja es van repartir a la ciutadania vallera i als visitants amb la campanya 'A Falles, taronges de Tavernes!'.

La taronjada gratuïta impulsada per la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna durant les Falles 2023 al municipi va estar present als carrers de les sis comissions falleres, on en tres dies es van exprimir al voltant de 400 kg de taronges de Tavernes i dels productors locals SomSuc.

El regidor d'Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que "la iniciativa ha tingut una acollida molt bona entre la població, especialment a les i els més menuts els van encantar les sabroses taronges del productor local Pere Serra. Seguirem promocionant la taronja vallera i els hàbits de vida saludable amb futures accions".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.