laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la presentació
Foto: MésGandia/2023
Fuente: Mes Gandia
Valencia 21 de marzo de 2023

PANXO (ZOO) S'INCORPORA A LA CANDIDATURA MÉS GANDIA

 

• L'artista gandià, Toni Sánchez Pardines formarà part de la llista de la candidatura unitària d’esquerres per als comicis del pròxim mes de maig.

Més Gandia ha anunciant el suport i la incoporació de Panxo, vocalista i músic del grup ZOO, a la llista per a les pròximes eleccions municipals. L'artista gandià, Toni Sánchez ocuparà un dels llocs honorífics, el primer suplent.

La candidata a l'alcaldia per Més Gandia, Alícia Izquierdo ha agraït a Panxo la seua predisposició per formar part d'aquesta coalició unitària d'esquerres valencianista, social, verda, feminista i inclusiva. "Panxo és un referent nacional, estatal i internacional de la nostra música, però també un lluitador ferm pels drets socials i de les llibertats dels valencians i de les valencianes, així com de la nostra llengua. Per això, era importantíssim que formara part d'un equip on es comparteixen aquests valors de progrés social i cultural de Gandia".

Per la seua part, Panxo (ZOO) ha afirmat que està “molt content d'unir-me i sumar a aquesta candidatura que per primera vegada aglutina a tants actors diferents del progressisme gandià. A més, considere que és una candidatura molt necessària per a intentar continuar amb tots els projectes que s’han estat duent endavant en aquests últims vuit anys i que han de continuar. Molt content de sumar-me i espere la candidatura multiplique”.

PANXO

Toni Sánchez Pardines és de Gandia i des del 2014 és el cantant del grup de música en valencià ZOO. També conegut per ZOO Posse, els conjunt musical que més éxit està tenint a hors d’ara enllà de les nostres fronteres. No tan sols a les terres catalonaparlanys i això demostra que la bona música no entenen de llengues.

Fa tan sols uns mesos, més de 8.000 persones gaudien del primer concert de ZOO al WiZink Center de Madrid. Un èxit rotund del grup gandià i de la música en la nostra llengua, que es va repetir a les Falles de València.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.