laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la trobada
Foto: AyuRòtova/2023
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 19 de marzo de 2023

CONÉIXER LA POESIA DE MARIA JOSEP ESCRIVÀ, CARA A CARA, A RÒTOVA

 

• Divendres, 10 de març, el Centre Social va acollir una trobada amb la poeta Maria Josep Escrivà. A l’acte es va propiciar una lectura poètica, amb la participació de la gent que hi va acudir.

L’activitat estava emmarcada en la campanya 'Llegim als pobles', un programa de Foment a la lectura organitzat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni amb la finalitat d’incrementar la lectura mitjançant la interacció dels autors amb els lectors.

Escrivà hi repassà la seua obra des de ‘Remor alè’, amb què es va donar a conèixer com a poeta el 1992, fins a ‘Sempre és tard’, premiat amb el Miquel de Palol el 2020. La poesia d'aquesta autora és el resultat d’una tensió essencial entre el goig i el dolor de viure. En els seus escrits, la plenitud cap sempre en un detall. El seu darrer llibre, ‘La casa sota la lluna’ (Pagés Editors), és l’antologia més extensa de l’obra poètica de Maria Josep Escrivà.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.