laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de família després de la presentació
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de marzo de 2023

L'AJUNTAMENT PRESENTA EL MONOGRÀFIC 'TAVERNES DE LA VALLDIGNA, DIGNA DE SER CONEGUDA' EN EL DIA DE LA VALLDIGNA

 

• Amb motiu del Dia de la Valldigna, celebrat el 15 de març, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat el còmic 'Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda' a l'alumnat dels centres educatius vallers i l'Escola d'Adults Bolomor.

Es tracta d'un monogràfic amb divertides historietes il·lustrades que repassen la història, tradicions, cultura i patrimoni del nostre poble.

Les regidories d'Educació i Promoció Lingüística han impulsat el còmic junt amb l'editorial Camacuc i la inestimable col·laboració especial i els coneixements històrics dels cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar.

*La pròxima setmana es farà la presentació del còmic a la ciutadania vallera.

La regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "este còmic és una magnífica eina per a donar a conéixer la història de Tavernes de forma divertida i promoure la lectura en valencià entre els i les jóvens".

Dins de la mateixa iniciativa, s'han elaborat també còmics per la diversitat sexual i contra l'assetjament escolar, amb la finalitat que el professorat tinga nou material didàctic per a ampliar el treball de conscienciació en les aules.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.