laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moment de la Conferència
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de marzo de 2023

LA CONFERÈNCIA DE LA PREMI PLANETA ROSA REGÀS TANCA LES ACTIVITATS AL VOLTANT DEL #8M

 

• La magistral conferència de la Premi Planeta Rosa Regàs en la Casa de la Cultura va suposar un potent i enriquidor punt i final a les accions de conscienciació envers el #8M a Tavernes.

* Al següent enllaç podeu recuperar la xarrada per a veure-la en línia o utilitzar-la com a suport didàctic:
https://www.youtube.com/watch?v=5diuFfWXBKE  (pàgina externa a aquest diari). (inclou publicitat).

Durant el cap de setmana també es va celebrar la conferència 'Dones i memòria' a càrrec de la fotoperiodista Eva Máñez, amb una llarga trajectòria capturant imatges del procés d'exhumació de les fosses de Paterna, i la mascletà violeta terrestre encesa per Ana de la pirotècnia Aitana, just després de la concentració reivindicativa amb l'acompanyament de la Batucada VALL TU-KÀ.

La regidora d'Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha destacat que "escoltar el testimoni valent i reivindicatiu d'una referent del feminisme com Rosa Regàs ens encoratja a totes les dones a seguir defensant i construint una societat més igualitària la resta de dies de l'any".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.