valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Logotipo oficial de Serveis Socials: @ GenVal/2023

Fuente: Comisiones Obreras (CCOO-País Valencia)
Valencia 15
de marzo de 2023

Serveis Socials

CCOO-PV SIGNA L’ACORD INTERPROFESSIONAL DE MILLORA PER AL PERSONAL DELS SERVEIS SOCIALS VALENCIANS

 

• Milers de persones treballadores dels sectors del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials veuran millorades les seues condicions de treball i aconseguiran l’homologació salarial de forma progressiva.

Comissions Obreres del País Valencià, com a sindicat majoritari, ha signat un acord amb les patronals que traslladarà a les persones empleades en l’atenció a Persones Majors Dependents, Diversitat Funcional, Salut Mental, Infància i Adolescència, Dona i Acció i Inclusió Social unes millores salarials que homologaran progressivament fins a 2026 l’acció concertada amb els empleats públics.

Tots aquests sectors havien reivindicat la millora de les seues condicions laborals, ja que malgrat ser serveis clau, els professionals i les professionals empleades que els presten no gaudien de les condicions laborals que defensaven.

* L'acord ha sigut possible gràcies a la signatura amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives d’un acord a tres bandes que possibilita el finançament d’aquestes millores.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es © valenciadiario.eu - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.