laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13 de marzo de 2023

L’AJUNTAMENT SIGNA ELS CONVENIS DEL 2023 AMB LES ASSOCIACIONS I ENTITATS LOCALS

 

• El consistori ha signat un total de 33 convenis per al 2023 per valor de més de 263.000 euros.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha celebrat esta vesprada la signatura dels convenis per a l’any 2023 amb les associacions, entitats, clubs esportius i ONGs locals. En el saló de plens del consistori s’han signat un total de 33 convenis amb els i les representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís d’enfortir el teixit associatiu del municipi i continuar treballant conjuntament en activitats i iniciatives que fan de Tavernes un poble viu.

En total, l’Ajuntament de Tavernes ha signat 33 convenis per al 2023 per valor de més de 263.000 euros, amb la intenció de continuar donant suport al teixit associatiu valler.

Les associacions valleres amb conveni són l’ONG Solidaritat amb el Tercer Món, Càritas Interparroquial, ACUDE, Creu Roja, Unió Esportiva Tavernes, Club Bàsquet Tavernes, Tavernes Rugby Club, Club Atletisme La Valldigna, Club Halterofília Tavernes, Club de Pilota la Valldigna, Club Colombicultura ‘La Valldignense’, Club Karate-Do La Valldigna, Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Club Patinatge Tavernes, Club Ciclista La Valldigna, AMPA IES Jaume II el Just, Junta Local Fallera, Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, Cor de Cambra Quinze de Març, Coral Marinyén, Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, Centre Instructivo Musical de Tavernes (CIM), Associació Cultural Boixeteres de Tavernes, Junta Major Setmana Santa, Festers de la Divina Aurora, Associació Amics del Cavall, Associació Comerciants de Tavernes, Associació de Venedors del Mercat Municipal de Tavernes, Associació Animalista de Tavernes, Agrupament Escolta Valldigna, Agrupament Escolta L’Ombria, Sindicat de Regs i Associació de Caçadors San Humberto.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat en la firma dels convenis per les regidores de Serveis Socials, Noèlia Alberola, d’Esports, Lara Romero, de Cultura i Festes, Encar Mifsud, de Benestar Animal i Comerç Local, Mònica Palomares, els regidors d’Agricultura, Emili Enguix, de Joventut, Miquel Tur, i membres de la corporació municipal.

L’alcalde, Sergi González, ha agraït “el treball i la dedicació incansable que fa el teixit associatiu per fer de Tavernes una ciutat millor i cada vegada més integradora i participativa. Comptar amb un associacionisme fort i actiu ens permet celebrar esdeveniments de tot tipus durant tot l’any i que la ciutadania puga col·laborar en molts àmbits”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.