laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de família després del lliurament de premis
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 9 de marzo de 2023

TAVERNES RECONEIX ELS MILLORS DIBUIXOS DE LA SETENA EDICIÓ DEL CONCURS 'DIBUIXANT PER LA IGUALTAT

 

• Ahir, en els actes commemoratius del #8M es va fer l'entrega dels premis de la setena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’ als millors dibuixos presentats.
• El bonic dibuix de Ferran Vila Bernat va ser escollit pel jurat avaluador com a guanyador i, per tant, serà la imatge principal del cartell del Dia de la Dona 2024.
• La totalitat dels treballs artístics participants d'enguany són d’una gran qualitat i nivell artístic, a més de representar idòniament la reivindicació d'una societat igualitària.
• Posteriorment, la magistrada Pilar Gil va ser l'encarregada de llegir el manifest reivindicatiu del Dia Internacional de la Dona en el pati del Braç Treballador.


Foto de família després del lliurament de premis - Foto: AyuTavernes/2023


Moment de la recepció del premi - Foto: AyuTavernes/2023


Cartell guanyador - @ Ferran Vila Bernat/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.