laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nova web de Turisme visitatavernes.es
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 3 de marzo de 2023

L’AJUNTAMENT PRESENTA LA NOVA WEB DE TURISME VISITATAVERNES.ES

 

• Presenta un disseny modern i atractiu, una gran varietat de material audiovisual de tot el patrimoni de Tavernes i innovadors tours virtuals en 360º integrats en el portal
• La nova pàgina web turística municipal recull vídeos i fotografies de tots els atractius de Tavernes, així com les tradicions i cultura del municipi o receptes de plats típics vallers

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat este matí la nova web de Turisme visitatavernes.es: https://visitatavernes.es/ (pàgina externa a aquest diari), amb un disseny modern i atractiu, una gran varietat de material audiovisual de tot el patrimoni de Tavernes i amb la innovació dels tours virtuals en 360º integrats en el mateix portal.

La nova pàgina web turística municipal recull informació de tot tipus, des de vídeos i fotografies de tots els atractius de Tavernes, tradicions i cultura del municipi, receptes de plats típics vallers, la història de l’Ajuntament, la Cova del Bolomor o el Mercat Municipal, les platges i les muntanyes i les mencionades visites virtuals pels edificis més emblemàtics del municipi i tot l’entorn valler. En ella també es poden descarregar els futllets d’informació turística i trobar tota la informació necessària en valencià, castellà i anglés.


Nova web de Turisme visitatavernes.es - Foto: AyuTavernes/2023


* L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “estrenem una pàgina web atractiva i amb molt de treball darrere per tal de donar a conéixer tot el patrimoni valler amb un sol clic”.

* La regidora de Turisme, Lara Romero, ha destacat que “hem fet una forta aposta per renovar el portal turístic amb molt de material audiovisual i les visites virtuals en 360º perquè a qualsevol part del món puguen descobrir els atractius que tenim a Tavernes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.