laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Salva Vercher/KeFoto/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 2 de marzo de 2023

FINALITZEN LES OBRES D’ELECTRIFICACIÓ QUE PERMETEN RECEPCIONAR EL POLÍGON DEL GOLFO DE TAVERNES

 

• Després d’anys de gestions, esta fita permetrà l’expansió de les indústries ja instal·lades en el polígon i atraure noves empreses que crearan nous llocs de treball, fent créixer el teixit empresarial del municipi.
• Este matí s’ha celebrat l’acte oficial de recepció de les obres amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Les obres d’electrificació del polígon industrial del Golfo de Tavernes de la Valldigna han finalitzat i l’Ajuntament ha pogut acabar i recepcionar les obres d’urbanització del polígon després d’anys de gestions. Esta fita permetrà expandir-se a les indústries ja instal·lades en el polígon i atraure noves empreses que crearan nous llocs de treball.


Moment de la intervenció de Rafa Climent - Foto: Salva Vercher/KeFoto/2023


Moment de la intervenció de Sergi González - Foto: Salva Vercher/KeFoto/2023


Vídeo
Industria - Vídeo: @ AyuTavernes/2023  (duración: 01:41 minutos)
Nota: la carga del vídeo, puede tardar más o menos un minuto dependiendo de la velocidad de su red.

L’àrea industrial del Golfo compta amb una superfície de més de 120.000m2 en la què actualment ja operen les empreses valleres Alpesa i Vilber, mentre que l’empresa Clave Dénia és propietària d’una parcel·la de 47.000 m2, on, una vegada finalitzada l’electrificació i la recepció, ja podrà instal·lar el futur centre logístic de les tendes ALE-HOP.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, representants del teixit empresarial de Tavernes, l’agent urbanitzador Calviga i representants d’Iberdrola han assistit este matí a l’acte oficial de recepció de les obres del polígon del Golfo celebrat al magatzem d’Alpesa.

L’alcalde Sergi González ha assenyalat que “el treball fet en els últims anys des del departament d’Urbanisme i Foment Local, juntament amb les empreses del polígon, ha sigut clau per tal que l’electrificació siga ja una realitat i l’inici d’un futur amb moltes i noves oportunitats per a Tavernes”.

El regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “hui és un dia de molta felicitat, perquè, després de 20 anys, per fi podem dir que s’han acabat les obres del polígon del Golfo gràcies a la constància i perseverança de tots els agents implicats. Tavernes és sinònim d’indústria, empresa i treball”.

El conseller Rafa Climent ha tancat l’acte destacant “la importància per al sector industrial valler de la recepció del polígon del Golfo per tal que les actuals o futures empreses puguen acollir-se a les ajudes i subvencions que tots els anys llancem des de la Conselleria d’Economia”.

L’alumnat de jardineria del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes V’ ha col·laborat junt amb l’empresa Alpesa per tal d’adequar i decorar l’espai del magatzem on s’ha desenvolupat l’acte.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.