laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 1 de marzo de 2023

L’AJUNTAMENT HA REBUT VORA 1’4 MILIONS D’EUROS DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

• Les ajudes s’emmarquen dins del Pla d’Inversions 22-23 i el Fons de Cooperació Municipal repartit entre els municipis valencians el passat any.
• El diputat d’Hisenda, ha visitat l’Ajuntament per a conéixer de primera mà els projectes en marxa i les obres que s’han dut a terme amb l’anterior Pla d’Inversions.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut durant els últims mesos una quantia en ajudes de vora 1,4 milions d’euros dins del Pla d’Inversions 22-23 (830.000 euros) i el Fons de Cooperació Municipal de l’any 2022 (560.000 euros) de la Diputació de València.

El diputat d’Hisenda, ha visitat este matí l’Ajuntament per a conéixer de primera mà els projectes que està preparant el consistori i les obres que ja s’han dut a terme mitjançant l’anterior Pla d’Inversions, com la reurbanització dels carrers Sant Roc i Immaculada o un tram del carrer Calvari, la construcció de l’espai InfoJove o la renovació integral de parcs infantils de la platja i el poble.

L’alcalde de Tavernes i regidor d’Hisenda, Sergi González, ha destacat que “les subvencions que estem rebent i gestionant durant els últims anys ens permeten millorar infraestructures, la via pública o els serveis que oferim a la ciutadania. Agraïm a la Diputació el seu recolzament als ajuntaments amb recursos econòmics”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.