laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Curso de formación
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 2 de febrero de 2023

COMENÇA EL TALLER D’OCUPACIÓ ‘MILLOREM L’ENTORN DE TAVERNES V’ AMB 30 ALUMNES CONTRACTATS

 

• L’alumnat es formarà durant un any, tant de forma teòrica com pràctica, en tres especialitats diferents: obra i pintura, jardineria i forestal.
• L’Ajuntament engega una nova edició del taller d’ocupació per a persones desocupades després d’haver sigut beneficiari per part de Labora d’una subvenció de més de 754.000 euros.

Els i les 30 alumnes contractats dins del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes V’ han iniciat estes setmanes les sessions de formació i pràctica en les especialitats de jardineria i manteniment de zones verdes; conservació, millora de muntanyes i repoblació forestal; i obra i pintura decorativa en construccions.

Així, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna engega una nova edició del taller d’ocupació per a persones desocupades després d’haver sigut beneficiari per part de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’una subvenció de més de 754.000 euros, amb una aportació municipal de 50.000 euros per a completar el finançament. L’alumnat es formarà durant tot un any, tant de forma teòrica com pràctica amb treballs i actuacions d’adequació i millora a tot el municipi, i obtindrà els certificats de professionalitat corresponents en acabar el taller.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha donat este matí la benvinguda a l’alumnat i ha destacat que “els tallers d’ocupació són una gran oportunitat per a formar-se i millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes desocupats. En els anteriors tallers, l’alumnat i l’equip directiu i docent han fet un treball magnífic en la millora d’espais públics, i estic segur que el nou alumnat també ens sorprendrà”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.