laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: AyuBellreguard/2023
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 2 de febrero de 2023

BELLREGUARD LLANÇA LA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR ESPECTACLES AL RODAFAM ARTS 2023

 

• Companyies de circ valencianes, estatals i internacionals poden aportar les seues propostes fins a l’1 de març.
• Les Regidories de Cultura i de Turisme de l'Ajuntament de Bellreguard han obert la convocatòria per presentar espectables per al Rodafam Arts 2023, l’edició d’enguany del festival estiuenc de circ a la platja.
• La convocatòria busca que totes les companyies valencianes, estatals i internacionals que estiguen interessades puguen presentar la seua proposta per a participar en la programació d’enguany.
• La convocatòria està oberta ja i les propostes es poden presentar fins a l’1 de març. Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament de Bellreguard.

En l’edició de 2023, el Rodafam Arts tornnarà a oferir espectacles de circ a la platja els 7 diumenges de juliol i agost. Serà una nova cita amb un festival que ha despertat un enorme interés entre companyies i públic, convertint-se en una atractiva cita per als veïns de Bellreguard i per a aquells que estiuegen a la seua platja.

Bona prova d’això és que al Rodafam Arts de l’any 2022 es van presentar prop de 80 propostes, tant valencianes com estatals i internacionals, el que va permetre oferir una acurada sel·lecció d’espectacles que va comptar amb prop de 3.000 espectadors.

En aquesta nova edició de 2023, la convocatòria inclou una nota important: degut a les eleccions municipals de maig de 2023 la celebració del festival estarà supeditada a la confecció del govern de l’Ajuntament de Bellreguard. La decisió del govern vigent a data de hui es desenvolupar-lo en temps i forma com 2022. I entenent que no es pot esperar a les eleccions per traure la convocatòria es posa en marxa la mateixa de manera provisional i amb el desig de que el festival es puga donar com està planificat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.