laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Xarxa Jove de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 31 de enero de 2023

EL CARNET JOVE ARRIBA ALS MUNICIPIS DE MENYS DE 4500 HABITANTS DE LA MARINA ALTA

 

• El Carnet Jove de l'Institut Valencià de la Joventut és la ferramenta que ofereix un màxim profit al temps lliure, a més d'avantatges importants per a la població de 14 a 30 anys del territori valencià.

Les persones usuàries poden aconseguir descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., tant en la nostra comunitat com en la resta de comunitats i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que componen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits. Des del passat 1 de gener del present any el Carnet Jove de l'IVAJ és gratuït, a més d'oferir la possibilitat d'obtenir-lo en format digital o en físic. La seua validesa és de 2 anys i també porta incorporat el Carnet d'Alberguista.

Aprofitant aquestes novetats des de l'àrea de joventut de la MACMA, component de la Xarxa Jove de la Marina Alta, s'ha organitzat un itinerari d'atenció especialitzada per a aconseguir el Carnet Jove de l'IVAJ en els municipis de menys de 4500 habitants de la Marina Alta.

Durant el mes de febrer s'expedirà, aprofitant l'obertura quinzenal dels punts joves locals, en els següents municipis: Els Poblets, Sagra, Xaló, La Vall de Gallinera, El Ràfol d'Almúnia, Alcalalí, La Vall de Laguar, L'Atzúbia, Murla, Beniarbeig, Senija, Benidoleig, Benimeli, Orba, Sanet i Els Negrals i Parcent. Mentre que durant el mes de març s'expedirà a: La Vall d'Alcalà, La Vall d'Ebo, Llíber, Castell de Castells, La Llosa de Camatxo i Benigembla.

* Més informació sobre tots els descomptes del Carnet Jove: https://ivaj.gva.es/va/descuentos (pàgina externa a aquest diari).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.