laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 24 de enero de 2023

L’AJUNTAMENT I EL DEPARTAMENT DE SALUT DE GANDIA ENCETEN EL PROGRAMA ‘DONES LLUM’

 

• Va dirigit a dones d’entre 30 i 65 anys amb la finalitat de millorar el seu benestar físic, mental i social a través de dinàmiques de grup i activitats de socialització.
• Les inscripcions per a participar en el programa de suport emocional es poden fer en el Centre de Salut de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de les regidories d’Igualtat, Dona i Sanitat, i el Departament de Salut de Gandia posen en marxa el programa ‘Dones Llum’ amb l’objectiu de millorar el benestar físic, mental i social de les dones participants.

Amb ‘Dones Llum’ es busca millorar el benestar emocional, la salut física, el capital social de les dones (incentivant la participació en activitats comunitàries), així com l’obtenció d’aprenentatges, interessos i habilitats que milloren la seua salut a través de dinàmiques de grup dirigides per professionals sanitaris de l’àmbit de la salut mental i de la salut comunitària del Departament, així com el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Les sessions del programa van dirigides a dones d’entre 30 i 65 anys que presenten un malestar físic o emocional, amb aparició de problemes de salut mental lleus o moderats que es representen amb dolor, símptomes depressius i ansiosos, o reaccions adaptativas provocades per problemes familiars, socials, laborals o econòmics, entre altres.

Les inscripcions per a participar en el programa de suport emocional ‘Dones Llum’ es poden fer ja en el Centre de Salut de Tavernes, on també es pot sol·licitar més informació respecte a la iniciativa.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha remarcat que “esta iniciativa del Departament de Salut és un encert per la importància que té l’acompanyament emocional i el fet de tindre cura de la salut mental de les veïnes de Tavernes, que mitjançant la unitat i la força del grup milloraran la seua fortalesa mental i la capacitat de superació als problemes”.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.