laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Encesa de la foguera
Foto: AyuRòtova/2023
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 23 de enero de 2023

RÒTOVA CELEBRARÀ LA FESTA DE SANT ANTONI 2024 AL CARRER PINTOR SOROLLA

 

• El carrer Pintor Sorolla acollirà la festa de Sant Antoni de 2024.

Ròtova tornà a viure la festa de Sant Antoni, al carrer País Valencià els dies 21 i 22 de gener. Dissabte, 21 de gener, va tindre lloc l’encesa de la foguera i un sopar organitzat pels veïns del Carrer País Valencià. Diumenge, 22 de gener, es va fer la tradicional benedicció dels pans i els animals a la Plaça de l’Església. Conjuntament, al carrer País Valencià, es van organitzar activitats per als més menuts del municipi.

L’últim acte de les festes de Sant Antoni (i el primer de les de l’any següent) és el pas d’un pergamí acreditatiu i una vara en mans de la persona més major del carrer on se celebrarà la festa de Sant Antoni l’any que ve: la va recollir José Bataller Faus.

* La festa passarà del carrer País Valencià, enguany, al carrer Pintor Sorolla, el 2024. Aquest acte se celebra des del 1985. És, també, un reconeixement entranyable a la gent gran.
* L’Ajuntament de Ròtova agraeix a tot el veïnat dels carrers i a tots els rotovins i rotovines la participació un any més.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.