laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la manifestación en Madrid
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 21 de enero de 2023

TAVERNES ALÇA LA VEU A MADRID RECLAMANT UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA A LA REGRESSIÓ DE LES PLATGES

 

• Tavernes de la Valldigna ha tornat a reclamar solucions definitives al greu problema de regressió que pateixen les seues platges sumant-se a la concentració davant el Congrés dels Diputats de Madrid impulsada per l'associació Som Mediterránea.

Més de 50 veïns, veïnes i residents de la platja vallera han acudit a Madrid per a participar en la manifestació en defensa del litoral que ha tingut lloc des de la Puerta del Sol fins a les portes del Congrés, juntament amb la resta de municipis afectats per la regressió en tota la costa espanyola, que han sumat en total més de 1.000 participants.

L’Ajuntament i la població vallera han alçat de nou la veu i mostrat unitat pels carrers de Madrid per tal d'exigir solucions per tal que arriben solucions de les administracions que tenen les competències de la costa.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat "que hem tornat a mostrar força i unió en una problemàtica que ens afecta a totes i tots. Ens hem mobilitzat fins a Madrid perquè estem amb l'aigua al coll i calen actuacions urgents per part de les institucions estatals per a protegir les platges de Tavernes i totes les edificacions".


Momento de la manifestación en Madrid - Foto: AyuTavernes/2023

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.