laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación en Fitur
Foto: AyuXeraco/2023
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 19 de enero de 2023

ES PRESENTA LA NOVA CAMPANYA DE PROMOCIÓ TURÍSTICA 'XERACO, HAPPY MOMENT'

 

• L'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, i la regidora de Turisme, Maria José Castelló, han presentat en roda de premsa en FITUR 2023 la nova campanya de promoció turística del municipi per aquest any. Es tracta de 'Xeraco, Happy moment'.

La campanya de promoció que es llança en aquesta fira de turisme baix aquest eslògan és una aposta decidida i clara: per la senzillesa, per la simplicitat, per l'autèntic, per la pausa, pel kit kat i per allò que, realment, ens fa feliços.

Perquè, segons ha assegurat la regidora, "encara que viatgem a milers de quilòmetres de les nostres cases. Encara que escalem les muntanyes més altes. Encara que aconseguim els llocs més amagats, sempre ens mou a tots un mateix propòsit. Tots busquem el mateix. Què busquem? La felicitat. Encara que siga en xicotetes porcions. Busquem atresorar moments feliços. Col·leccionar instants que puguem retindre i recordar per sempre. A Xeraco tenim els ingredients per a aquesta recepta".

Des de l'Ajuntament, convidem a la ciutadania a viure aquest happy moment de Xeraco que s'experimenta de manera personal i intransferible. "Amb els cinc, amb els deu, amb els vint sentits", ha conclòs la regidora de Turisme.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.