laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Xarxa Jove de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 19 de enero de 2023

EL CATÀLEG ENFORMA’T NOU PROJECTE DE LA XARXA ESPORTIVA DE LA MARINA ALTA

 

• La Xarxa Esportiva de la Marina Alta publica el Catàleg Enforma’t un projecte comarcal dirigit a professionals i regidories d’esports de la Marina Alta.

El Catàleg Enforma’t és un projecte, iniciat en 2022, què té com a objectiu la recopilació de tota l'oferta professional de la Marina Alta vinculada al camp de l'activitat física i l'esport i altres professions relacionades.

És un document viu, donat que és un document que estarà contínuament actualitzat i on es recull tota l’oferta de professionals que ofereixen serveis esportius a km 0. Aquest catàleg pretén posar en contacte a la ciutadania i les entitats públiques i privades amb els i les professionals d’aquest àmbit.

Aquest projecte va dirigit a autònoms, associacions o empreses de la Marina Alta que ofereixen algun d'aquests serveis: tallers o cursos esportius, activitats esportives al medi natural, monitoratge esportiu, entrenament personal, organització de campaments esportius, servei de fisioteràpia, nutrició esportiva, servei de socorrisme, psicologia esportiva, podologia, entre altres.

* Les empreses i autònoms que vulguen formar part poden donar-se d’alta a:
https://www.macma.org/esports/actualitat/el-cataleg-enformat-el-nou-projecte-de-la-xarxa-esportiva-de-la-marina-alta (pàgina externa a aquest diari).

Des de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta es considera que amb aquesta acció s'aconsegueix vertebrar la Marina Alta des de la vessant de la gestió esportiva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.