laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Remodelación de las calles
Foto: AyuRòtova/2023
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 19 de enero de 2023

S’INICIEN LES OBRES DE REMODELACIÓ ALS CARRERS SANT JOSEP, JOAN XXIII, JUAN GIMENO I VENERABLE

 

• Ròtova inicia les obres de remodelació de mobiliari urbà i paviment dels carrers Sant Josep, Joan XXIII, Juan Gimeno i Venerable. Les obres ascendiran al voltant dels 112.000€. L’actuació es duu a terme amb el finançament del Pla d’Inversions de la Diputació de València i ha estat adjudicada a l’empresa Visara.

«Amb l’actuació aconseguirem unes voreres més amples perquè la gent tinga més espai per a passar, canviarem els actuals pilons (que han causats molts problemes als peatons i vehicles), i canviarem la línia de taulells del centre dels carrers i les zones més deteriorades d’estos carrers». El projecte va ser presentat el passat mes d’octubre i té lloc amb posterioritat a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.