laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 18 de enero de 2023

TORNEN LES NITS BORDES A RÒTOVA

 

• Es tracta de un programa d’oci alternatiu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor per a la gent jove.

Ròtova torna a celebrar un any més les Nits Bordes organitzades per Calaix Jove. Serà el divendres 21 de gener. Així, es realitzarà un taller de massatge. El taller es realitzarà al gimnàs del CRA Ròtova-Alfauir (En el col·legi de Ròtova) de 21h a 23h.

Les Nits Bordes són un projecte de la Mancomunitat de la Safor, pretén oferir al jovent alternatives actives a l'oferta d'oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l'horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d'alcohol i altres drogues, en les vesprades i nits dels caps de setmana, en diversos pobles de la Safor, amb una proposta variada d’oci actiu i participatiu, donant així a la població jove la possibilitat d'elegir que els apeteix més fer en el seu temps lliure.

* Es recomana a tota la gent interessada inscriure's a l'esdeveniment a través del següent formulari:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciiXMHpQaxdIne2Iso-mXqc_LbXT9lZvH8zTv0_ihKnWTidw/viewform (pàgina externa a aquest diari).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.