laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17 de enero de 2023

L’AJUNTAMENT I L’ASSOCIACIÓ ANIMALISTA DE TAVERNES INSTAL·LEN UN QUART REFUGI PER A GATS

 

• S’ha recuperat un nou contenidor de reciclatge per tal de controlar l’evolució de les colònies felines i mantindre net l’entorn de la zona nord de la platja,
• Les voluntàries de l’Associació Animalista de Tavernes han pintat el refugi i habilitat l’interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació Animalista de Tavernes han instal·lat un quart refugi per a colònies felines en la zona nord de la platja. El contenidor de reciclatge s’ha recuperat pels operaris de la Brigada Municipal i les membres de l’associació s’han encarregat de pintar i condicionar l’interior del refugi per a protegir els gats i garantir el seu benestar.


Nuevo refugio para gatos - Foto: AyuTavernes/2023

Estos refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats i també amb una xicoteta porta per a poder deixar-los menjar i netejar l’interior del refugi.

Com els altres contenidors, es troba en un entorn rural de la zona nord de la platja, just darrere del cine Olimpo, apartada d’edificis i on hi ha localitzades algunes colònies felines, per tal de portar un control sobre la seua evolució.

La regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, ha remarcat que “som un municipi pioner en polítiques de protecció i cura dels animals que cristal·litzen amb accions com el quart refugi per a gats o les campanyes d’esterilització que duem a terme amb la inestimable col·laboració de les voluntàries de l’Associació Animalista”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.