laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de enero de 2023

COMENCEN LES OBRES DEL NOU CENTRE RESPIR EN EL CARRER LA BARCA

 

• Serà un espai de referència per a la gent gran de Tavernes i acollirà les activitats de Serveis Socials dirigides a este col·lectiu i també a les persones dependents i les seues famílies.
• Comptarà amb una aula polivalent amb ordinadors i un gran espai totalment equipat per a acollir les activitats de psicomotricitat i manualitats.
• L’Ajuntament ha licitat les obres d’habilitació del Centre Respir per un import de 217.666,90 euros.

Esta setmana han començat les obres d’habilitació del nou Centre Respir de Tavernes, un espai municipal de referència per a la gent gran que s’ubicarà en l’antic Jutjat de Pau del carrer la Barca. El nou espai acollirà totes les activitats de Serveis Socials dirigides a la gent gran, a les persones dependents i a les seues famílies.

Les característiques i distribució del nou Centre Respir permetran desenvolupar un munt d’activitats com exercicis de psicomotricitat, tallers de memòria i aproximació a les noves tecnologies, cursos de formació o el propi taller Respir, que té la finalitat d’oferir unes hores de temps lliure als familiars cuidadors de persones dependents.

Així, comptarà amb una aula polivalent amb ordinadors i un gran espai totalment equipat per a acollir les activitats de psicomotricitat i manualitats, banys adaptats i accessibles, despatxos individuals per a una millor atenció personalitzada, un magatzem i la recepció.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat l’inici de les obres acompanyats per tècnics municipals i treballadors de l’empresa adjudicatària, els quals preveuen que l’obra estiga acabada en uns quatre mesos per tal que la ciutadania puga gaudir del nou espai quan abans.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.