laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Alícia Izquierdo
Foto: Álex Oltra/2023
Fuente: Compromís per Gandia
Valencia 14 de enero de 2023

ALÍCIA IZQUIERDO ES PRESENTA OFICIALMENT PER A ENCAPÇALAR LA LLISTA DE COMPROMÍS PER GANDIA

 

• Alícia Izquierdo, ha formalitzat la seua candidatura al procés de primàries obertes a la militància que ha iniciat esta setmana Compromís per Gandia amb l’objectiu de confeccionar la llista electoral de la coalició a les eleccions municipals de maig de 2023.
• “Ho faig des del convenciment i la responsabilitat. Per a continuar duent a terme polítiques d'esquerres i valencianistes, compromeses amb la justícia social, la cultura i l'emergència climàtica”.

Izquierdo es presenta a encapçalar la candidatura que, pre primera vegada, uneix les esquerres de Gandia sota la coalició “Més Gandia”, que ja va aconseguir al 2015 el millor resultat de la hoistòria. “Em presente convençuda del gran equip que hem format, replet de dones i homes, joves i grans que creguem que una Gandia verda, ecologista, igualitària, transformadora i cultural és possible. Done una passa endavant perquè juntes ho aconseguirem”

Per a Izquierdo la presència de Compromís és imprescindible en el Govern del Serpis “i ha de continuar sent-ho amb més força, amb un lideratge potent, una alternativa real per al govern de la ciutat que garantisca al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista”.

Finalment, la regidora ha animat tota la militància a participar i presentar en aquest procés de primàries, únic entre la resta de formacions polítiques. També ha fet una crida a la ciutadania “a sumar-se al projecte, participant en l’elaboració del programa, els actes i debats públics que s’hi organitzaran...”

ALICIA IZQUIERDO I SESÉ

Regidora des del 2015, amb el primer govern del canvi a Gandia, “després de l’etapa mes fosca de la història democràtica de la ciutat”, es va fer càrrec de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació.

Actualment, és 6a Tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Gandia amb la responsabilitat màxima de les delegacions en Gestió del Territori, Patrimoni Cultural, Agricultura i Medi Ambient.

A nivell orgànic, és membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís, on dirigeix l’àrea de Municipalisme.

Des dels 15 anys ha participat dels moviments associatius, culturals i sindicals, “ja que entenc la política com la dedicació a la gestió d’allò públic, en benefici de la ciutadania i com una característica més del ser humà responsable que viu en una societat que defensa els seus drets i amb la qual adquireix unes responsabilitats”.

És llicenciada en Humanitats i tècnica en gestió cultural i patrimoni local per la Universitat Jaume I de Castelló, així com també està titulada com a tècnica en gestió del comerç per la Universitat de València. Professionalment, és professora de filosofia d’Educació Secundària i Batxillerat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.