laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tourist Info
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de enero de 2023

L’AJUNTAMENT REP UNA AJUDA DE 5.500 EUROS PER A L’OBERTURA I INCORPORACIÓ DE LA NOVA OFICINA DE TURISME A LA XARXA TOURIST INFO

 

• El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre el consistori valler i Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info.
• La nova oficina de turisme del poble, situada entre la Casa de la Cultura i la Biblioteca Municipal, s’obrirà pròximament.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana de fins a 5.500 euros per a l’obertura i la incorporació de la nova oficina de turisme del poble a la Xarxa Tourist Info. Així, el Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre el consistori valler i Turisme per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info per mitjà del manteniment i l’actualització en aquesta xarxa de les oficines d’informació turística del municipi.

Amb este conveni, ambdues parts es comprometen a col·laborar en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info i a cooperar en la incorporació, el funcionament i l’operativitat plena de les oficines d’informació turística situades al municipi. L’Ajuntament es compromet a sostindre econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Tavernes de la Valldigna, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Turisme Comunitat Valenciana, a més de la inversió directa assenyalada màxima de 5.500 euros, posarà a la disposició de les dos oficines Tourist Info Tavernes de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna - Ciutat les seues bases de dades turístiques de caràcter públic.

Així mateix, es coordinarà la relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.

La regidora de Turisme, Lara Romero, ha assenyalat que “este conveni ens permet equipar i enllestir l’obertura de la nova Tourist Info al poble, perquè pròximament la gent que ens visite tinga a la seua disposició tota la informació turística i així gaudisca al màxim de tots els racons de Tavernes”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.