laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de enero de 2023

L’AJUNTAMENT REP UNA SUBVENCIÓ DE MÉS DE 73.000 EUROS PER A AFAVORIR LA INCLUSIÓ LABORAL DE LA DONA I LA CONCILIACIÓ FAMILIAR

 

• Amb esta ajuda es tornarà a dur a terme l’escola de conciliació d’estiu que tan bona acollida va tindre el passat any entre les famílies dels més de 250 xiquets i xiquetes participants.
• La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, dins del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, concedeix esta ajuda per a desenvolupar activitats que faciliten la conciliació a famílies amb menors de 14 anys.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut una subvenció de 73.870 euros per part de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana amb la finalitat d’afavorir la conciliació familiar en les famílies amb fills i filles menors de 14 anys i també la inclusió laboral de les dones, amb especial atenció i protecció per a les víctimes de violència de gènere i les famílies monoparentals.

Esta subvenció està emmarcada en el Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat.

L’ajuda s’invertirà per a dur a terme un any més l’escola de conciliació en estiu i per a desenvolupar nous tallers i activitats infantils, especialment durant les vacances escolars, per tal d’ajudar a les famílies amb fills i filles a garantir la conciliació entre la família i el treball.

La regidora de Serveis Socials, Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha destacat “que destinarem l’ajuda a repetir l’escola de conciliació d’estiu que tan bona acollida va tindre entre els més de 250 xiquets i xiquetes participants. A més de facilitar la conciliació familiar, l’escola té un clar objectiu que és educar en valors i en igualtat“.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.