laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Zona incendiada
Foto: AyuTavernes/2023
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de enero de 2023

LA RÀPIDA INTERVENCIÓ EVITA LA PROPAGACIÓ D'UN INCENDI EN UNA ZONA RURAL DE L'ENTRADA DE LA PLATJA DE TAVERNES

 

• La ràpida intervenció dels cossos i forces de seguretat va evitar ahir al matí la propagació d'un incendi en una zona rural i agrària de l'entrada de la platja de Tavernes.

En rebre l'avís, en pocs minuts es van personar en el lloc de l'incendi la Policia Local, Protecció Civil, Brigada Agrària, Bombers i Guàrdia Civil per tal de sufocar-lo i evitar una perillosa propagació degut al fort vent que hi havia ahir i la proximitat al nucli urbà.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, ha destacat "l'eficiència amb què els cossos i forces de seguretat, amb la col·laboració dels veïns, van extingir l'incendi evitant que es veieren afectades algunes propietats privades".

* S'estan estudiant les possibles causes de l'incendi per tal de esclarir si va ser o no intencionat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.