valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Carlos Pellicer Andrés
Foto: AyuAlbaida/2023

Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 3
de enero de 2023

CARLOS PELLICER ANDRÉS, NOU DIRECTOR DE LA UNIÓ MUSICAL D’ALBAIDA “L’ARANYA”

 

• La Junta Directiva de la societat musical albaidina l’ha escollit per unanimitat.
• La Junta Directiva de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” després de l’acomiadament del seu director Adrià Ronda Sampayo, el qual ha estat sis anys al front de la mateixa amb grans èxits, ha decidit encomanar la direcció de la Banda al Director i compossitor Carlos Pellicer Andrés de Benigànim.

La Junta ha informat que han comptat amb l’assessorament de persones vinculades a l’Aranya amb una gran experiència en el mon de les bandes de música com Rafa Garcia, Ramon Garcia o Mario Roig, els quals “ens han donat la seua opinió al respecte que ens ha aprofitat moltíssim per prende la decisió final”.

Finalment, després d’escoltar les opinions dels nostres amics de l’Aranya, la Junta en sessió extraordinària, ha decidit per unanimitat contractar com a director musical de l’Aranya a Carlos Pellicer Andrés, el qual es presentarà a tota la societat en l’assaig del divendres dia 13 de gener de 2023 amb la intenció de “començar una nova etapa” que faça evolucionar i augmentar el nivell de la banda i amb la perspectiva de realitzar nou projectes.

LA NOVA DIRECCIÓ

Carlos Pellicer és docent, compositor i director. Encara que la seua llavor es desenvolupa principalment a Espanya, treballa també de forma habitual a la resta d'Europa, els Estats Units, Centreamèrica o Àsia. Durant els últims anys, la seua trajectòria bandística s'ha centrat fonamental en la composició, publicant gran part dels seus treballs amb l'editorial holandesa Molenaar Edition i composant per a artistes com Steven Mead, Ricardo Carvalhoso, David Rejano, Ximo Vicedo, Pacho Flores, Rubén Simeó, el quintet Belgian Brass, etc. Ha sigut premiat, rebut encàrrecs i estrenat les seves obres en més de vint països, sent requerit per a dirigir la seva música, com assessor musical en diferents enregistraments, impartir ponències sobre instrumentació o participar com a jurat en diferents concursos internacionals com el Certamen Internacional de Bandes de Música de València, el Jeju International Wind Ensemble Festival de Corea del Sud o el Concorso Internazionale di Composizione Originale per Banda de Corciano, Italia.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es © valenciadiario.eu - 2015-2023 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.