laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la edición anterior
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 30 de noviembre de 2022

RÒTOVA CELEBRA LA MARXA DE REGULARITAT SENDERISTA EL 4 DE DESEMBRE

 

• Ròtova acull una prova singular: la Marxa de Regularitat Senderista el 4 de desembre.

La marxa de regularitat és una prova on el marxador ha de portar un ritme mitjà i el que compta és realitzar l'itinerari a un ritme que marca l'organització per a premiar al bon marxador. El recorregut té una distància de 10 km amb 550 metres de desnivell acumulat amb dificultat física mitjana i sense dificultat tècnica, apta per a totes les edats. També hi haurà un recorregut per a la Lliga Sargantanes de 8 km amb 375 m de desnivell acumulat..

El programa serà el següent: a les 07:30h hi haurà desdejuni i recollida de dorsals; a les 08:30h serà l’eixida; a les 09:00h es farà el tancament d'eixida. A les 13:00h es realitzarà el tancament de l'arribada i, finalment, a les 13:30h. es farà el lliurament de trofeus.

La marxa de regularitat senderista és una activitat que forma part del calendari federatiu de la FEMECV, que enguany organitza el Centre Excursionista de Ròtova, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ròtova.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.