laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 29 de noviembre de 2022

EL SEPE VALORA MOLT POSITIVAMENT LA TASCA DELS TREBALLADORS AGRÍCOLES DURANT ELS ÚLTIMS MESOS

 

• Més de 60 veïns van ser contractats durant dos mesos per a fer tasques de millora, neteja i adequació de l’entorn natural, camins rurals, espais verds i séquies del terme.
• El director provincial del SEPE, Pedro J. Beneyto, destaca positivament el treball del consistori i les actuacions dutes a terme a Tavernes.
• El programa de Foment del Treball Agrari que impulsa el SEPE amb els ajuntaments busca pal·liar l’estacionalitat del sector agrícola en l’estiu.

Un total de 66 treballadors agrícoles vallers han dut a terme durant els últims tres mesos diferents tasques de neteja d’espais verds i acondicionament de camins, regants i voreres a través del programa de Foment del Treball Agrari que impulsa el SEPE amb la col·laboració dels ajuntaments.

Així, Tavernes va rebre la visita del coordinador territorial i director provincial del SEPE de València, Pedro J. Beneyto, qui va veure de primera mà el resultat de les actuacions i va valorar molt positivament el treball del consistori per a dur endavant este programa tots els anys i també la magnífica tasca que han fet els treballadors agrícoles en tot el terme.

Des de juliol fins a octubre, mitjançant la subvenció de 182.512 euros concedida a l’Ajuntament de Tavernes, es van contractar durant dos mesos a 66 peons agrícoles i capatassos per a treballar en la millora, neteja i adequació de l’entorn natural, els camins rurals, espais verds i les séquies del terme municipal, tot coordinats amb el departament d’Agricultura i la Brigada Agrària.

* Este programa d’ocupació ajuda a pal·liar la desocupació agrícola estacional i garanteix un complement de renda mitjançant els Plans Especials d’Ocupació Agrària.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “este programa és molt beneficiós per als veïns i veïnes que treballen i viuen del camp. Durant els últims mesos han treballat millorant el terme, i ara amb l’inici de la campanya de la taronja tornen als seus llocs de treball habitual al camp valler”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.