laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tavernes contra la Violència de Gènere
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 25 de noviembre de 2022

TAVERNES REP MÉS DE 21.000 EUROS DEL PACTE D’ESTAT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• És l’import més alt que rep el municipi des que és beneficiari de les ajudes del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere.
• L’Ajuntament destinarà els fons a seguir enfortint les polítiques igualitàries de Tavernes i a combatre la lluita contra esta xacra social.

Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiària d’una nova subvenció de 21.392,92 euros emmarcada dins del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere. Es tracta de la major quantia rebuda pel consistori valler des que és beneficiari de les ajudes del Pacte d’Estat.

Així, l’Ajuntament destinarà els fons a seguir enfortint les polítiques igualitàries de Tavernes i a combatre la lluita contra esta xacra social, mitjançant campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones, l’elaboració de materials per tal d’oferir informació en matèria de violència contra la dona, el reforç i la formació especialitzada i continuada dels serveis municipals d’atenció i informació a les víctimes i de professionals de l’àmbit local en matèria d’igualtat entre dones i homes.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, destaca que “és un reconeixement al treball que fa l’Ajuntament i tot el poble de Tavernes en la lluita contra les violències de gènere. A Tavernes no té lloc el masclisme, per això seguirem teixint una societat igualitària des de l’educació i la tolerància”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.