laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 25 de noviembre de 2022

LA DIRECTORA GENERAL D'INNOVACIÓ EDUCATIVA I ORDENACIÓ VISITA RÒTOVA PER CONÈIXER DE PRIMERA MÀ ELS PROGRAMES D’INNOVACIÓ EDUCATIVA DEL CRA ALFAUIR-RÒTOVA

 

• El CRA Alfauir-Ròtova va rebre a la directora general d'Innovació Educativa i Ordenació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Reis Gallego Perales, per tal de conéixer el centre educatiu de Ròtova per a tractar de primera els programes d’innovació educativa i les properes actuacions al Pla Edificant, de reforma i ampliació del col·legi. A la visita van prendre part la directora del centre, M. Carmen Folqués, la coordinadora dels PIIES, Maria Martí, la regidora de Cultura i Criança, Formació i Educació integral, Isabel Pérez, i l’alcalde, Jordi Puig.

El CRA Alfauir-Ròtova participa en dos projectes d’innovació educativa: els ‘Ambients d’aprenentatge’ i ‘Agenda per un desenvolupament sostenible’. En el primer, es pretén fer servir aquests ambients a l’hora del pati, per tal de transformar-lo, en un espai viu, actiu, d’aprenentatge on té com a objectiu principal convertir-se en un pati coeducador i inclusiu. El segon es realitza de forma conjunta amb altres escoles i es basa basa en l’educació a través de l’agricultura ecològica, alimentació sostenible i medi ambient.

* A més, el CRA Alfauir-Ròtova participa en els programes PROA+, Musiescola, Foment de la lectura i PEAFS.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.