laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita al Caminàs
Foto: AyuXeraco/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 21 de noviembre de 2022

XERACO REP UNA SUBVENCIÓ PER MILLORAR I AMPLIAR EL CAMINÀS

 

• L'ajuntament de Xeraco ha rebut una subvenció que ens permetrà ampliar el Caminàs mitjançant un projecte que connecta el poble amb la mota de la Séquia Travessera. Aquesta subvenció ha estat possible gràcies a una sèrie d'accions que prèviament es van portar a terme al municipi: una d'elles era que enllaçara amb un itinerari i que tinguera una calçada compartida que es va habilitar al camí de les marjals enllaçant amb la Séquia Travessera i el mirador de les aus.

Segons ha indicat l'alcalde, Avelino Mascarell, "el treball i la constància de l'equip de govern per aconseguir els màxims fons possibles amb l'objectiu de desenvolupar millores al municipi ens ha permés aconseguir aquesta subvenció".

El primer edil ha destacat que "un dels requisits indispensables per a connectar la mota de la Séquia Travessera era comptar amb un itinerari amb calçada pròpia. D'aquesta manera, amb fons propis, des de l'Ajuntament es va asfaltar el camí del Caminàs amb una amplària de 4 metres. Ara amb aquesta ajuda, es portarà a terme l'ampliació del carril que busca connectar el poble amb el mirador i alhora ampliar el camí perquè la gent puga transitar de manera segura".

El següent pas, després d'aconseguir la subvenció, és demanar el projecte a un tècnic i iniciar les obres al més prompte possible perquè els nostres xiquets i xiquetes de l'escola puguen gaudir d'aquest espai millorat en Pasqua.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.