laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mejoras de accesibilidad al polígono
Foto: AyuXeraco/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 18 de noviembre de 2022

XERACO MILLORA L'ACCESSIBILITAT DEL POLÍGON I HABILITA UN CARRIL BICI PER ENLLAÇAR-HO AMB EL POBLE

 

• L'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, ha estat supervisant l'evolució de les obres que milloraran l'accessibilitat del polígon gràcies a l'ajuda d'IVACE Polígons. Les accions s'estan centrant en l'ampliació de la calçada i la vorera la qual cosa permetrà un millor trànsit per als camions pesats després que es prohibira el pas per l'avinguda Corts Valencianes al tractar-se d'una zona molt transitada.

A més a més, el primer edil ha anunciat que s'aprofitaran aquestes obres per a habilitar un carril bici elevat, com el que es va desenvolupar a la platja, que permetrà enllaçar el polígon amb la part urbana i també es portarà a terme la millora de l'asfaltat i evacuació d'aigües pluvials del polígon.

* En concret, s'han ampliat els dos carrils amb més de 50 centímetres perquè el trànsit de camions siga més segur.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.