laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La Caputxeta valenta
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 18 de noviembre de 2022

RÒTOVA CELEBRA EL DIA DELS DRETS DE LA INFÀNCIA AMB EL CANTACONTES "LA CAPUTXETA VALENTA"

 

• El 20 de novembre se celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència, una fita determinada per l'Assemblea General de les Nacions Unides en la Convenció sobre els Drets de l'Infant de l'any 1989.

Per aquest motiu, el pròxim dia 24 de novembre, desde l’Ajuntament de Ròtova, hem programat a la Plaça Major de Ròtova, a les 17:30h, la representació del cantacontes de "La Caputxeta valenta".

Aquest cantacontes tracta d’un teatre musical inspirat en la idea de la Caputxeta que tots i totes coneixem però modernitzant-la i canviant el relat de la història. En aquesta adaptació els personatges lluiten per aconseguir apoderar-se i es treballen diversos temes com la igualtat i la violència cap a les dones, a més de fer entendre a les xiquetes i xiquets que cal obrir portes a nous amics i amigues, tot i que siguen diferents (assetjament).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.