laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Piscina coberta
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17 de noviembre de 2022

L'AJUNTAMENT JA COMPTA AMB L'ESTUDI DE VIABILITAT DE LA PISCINA COBERTA DE TAVERNES

 

• La viabilitat econòmica està garantida ja des del primer any d'obertura, tal i com conclou l'estudi elaborat per una consultoria especialitzada en gestió de piscines.

L'informe contempla una previsió estimada d'abonaments i usuaris diaris de la instal·lació, un estudi DAFO, les diferents activitats que en la piscina es podran explotar i un exhaustiu estudi econòmic amb ingressos i despeses.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que "les obres per a posar la piscina coberta a punt continuen avançant, al mateix temps que el departament tècnic treballa en la redacció dels plecs administratius per a la licitació de la gestió, últim pas per a l'obertura".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.