laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la votación
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 17 de noviembre de 2022

RÒTOVA APROVA LA DELEGACIÓ PER INICIAR LA REFORMA DEL COL·LEGI AMB EL PLA EDIFICANT

 

• Ròtova va aprovar, en el ple ordinari de 15 de novembre, per unanimitat, la proposta de resolució de delegació de competències en matèria d'infraestructures educatives a l'Ajuntament per a l'actuació d’obres de millora i ampliació del centre Verge de la Salut, del CRA Alfauir-Ròtova, per import de 1.510.143,52€. Amb aquest acord, s’inicien els tràmits per a la reforma i ampliació del centre.

El projecte per al col·legi consistirà en la reforma d'instal·lacions, amb un menjador i cuina adequats, sales polivalents, biblioteca, gimnàs, etc. A més, hi ha prevista la reforma dels espais exteriors destinats a patis, oci, esport…

Isabel Pérez, regidora de Criança, Formació i Educació integral, ha explicat que ““amb l’aprovació per part del plenari l’Ajuntament pot començar el procediments que dotaran el nostre poble d’una escola renovada, modernitzada, més sostenible i saludable. Una escola on les nostres criatures creixeran avui i es preparan per al dia de demà en les millors condicions. Un projecte que compta amb la participació i recolzament de la comunitat educativa –mares, pares, famílies, professorat…-, així com també amb una intensa tasca del personal tècnic. Gràcies al treball comú, entre totes i tots, fem escola, fem futur”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.