laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Vicente Palonés
Foto: AyuBellreguard/2022
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 17 de noviembre de 2022

EL NOU REPTE DE VICENTE PALONÉS: CLASSIFICARSE A ISRAEL PER AL MUNDIAL D’IRONMAN

 

• L’esportista de Bellreguard viatja a la mítica ciutat de Tiberias per intentar obtindre el passaport per a la cita mundialista de 2023.
• El triatleta Vicente Palonés té un nou repte per davant: classificar-se per al seu quart Mundial d'Ironman, que es disputarà al mes d'octubre de l'any 2023.
• Amb eixe objectiu viatja a Israel per a intentar obtindre a la mítica ciutat de Tiberias el bitllet a la prova mundialista.

L'esportista de Bellreguard participarà el proper divendres 25 de novembre al Middle East Championship a Tiberias, que reserva 75 places per anar al mundial que es disputarà a Kona (Hawaii). En la categoria en la qual participa Palonés, els 12 primers obtindran el passaport per a la copa del món, així que eixe és l'objectiu que es marca el triatleta, qui confia en poder-ho aconseguir. "Crec que estic un poquet millor", diu, que en el darrer mundial, disputat el 8 d'octubre passat, on tot i rebaixar la seua marca en 24 segons no va quedar del tot content amb el resultat.

* Si a Israel aconsegueix classificar-se entre els 12 primers de la seua categoria, Vicente Palonés tindrà un lloc per al que seria el seu quart mundial.

La prova de Tiberias és una incògnita, ja que és la primera vegada que es disputa. "No sabem si serà ràpida o com", assenyala. El que és segur és que serà dura, com tot el calendari d'aquesta disciplina de l'Ironman. Aquesta vegada, l'escenari es emblemàtic i bíblic. Per a aconseguir complir el seu repte, Palonés haurà de nadar 3.800 metres al mar de Galilea, rodar 180 km en un circuit amb 1.200 metres de desnivell i córrer 10,55 km a peu a una marató (42 km) a 200 metres sobre el nivell del mar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.