laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Poda de l'arbrat municipal
Foto: AyuXeraco/2022
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 16 de noviembre de 2022

XERACO INICIA LA PODA DE L'ARBRAT MUNICIPAL UNA VEGADA RESOLT EL PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ

 

• L'Ajuntament de Xeraco ha procedit a la poda de l'arbrat municipal després que s'haja formalitzat el contracte corresponent al procediment de contractació. Una situació que ha vingut provocada per la demora dels tràmits burocràtics que han impossibilitat desenvolupar aquestes tasques de manteniment i neteja en període estival.

Cal recordar que l'anunci de la convocatòria per a participar en la licitació va tindre lloc el passat 30 de setembre presentant-se fins a set empreses resultant adjudicatària per presentar l'oferta econòmicament més avantatjosa l'empresa Manteniments Monblau SL.

Prèviament a aquesta licitació les tasques de poda es desenvolupaven amb recursos propis i s'allargava en el temps perquè no hi havia personal qualificat que les portara a terme. Resolta la licitació ja s'han iniciat i en menys d'un mes s'haurà fet tot el manteniment.

L'alcalde, Avelino Mascarell, ha lamentat molt "no poder contractar de forma directa en les empreses locals i haver fet la poda en maig i juny, però la burocràcia ha demorat uns treballs que s'hagueren fet molt més prompte, igual que vam fer l'any passat. Ara ja hem resolt aquest problema administratiu i per a l'estiu que ve ja està contractada la poda tant del poble com la platja".

* "Som conscients de les molèsties provocades pel retard. Així, amb aquesta iniciativa les palmeres de les avingudes ja no provocaran inconvenients amb la caiguda de la llavor".
* L'empresa adjudicatària comptarà amb un any de contracte la qual cosa ens permetrà portar una neteja i manteniment marcada pels períodes corresponents a les diferents podes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.