laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


CEIP Magraner
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de noviembre de 2022

L’AJUNTAMENT JA TÉ LA DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES PER A LA MILLORA I AMPLIACIÓ DEL CEIP MAGRANER

 

• El Ple de l’Ajuntament va aprovar la delegació de competències per a executar les obres, amb les quals Educació invertirà vora 2,8 milions d’euros dins del Pla Edificant.
• En el CEIP Magraner s’habilitarà un nou menjador escolar, noves aules i espais d’usos múltiples, i la reforma dels patis.
• L’Ajuntament avança en el Pla Edificant i ja ha iniciat els procediments administratius de les obres de l’IES Jaume II el Just i les quatre escoles públiques, amb una inversió de més de 22 milions d’euros.

El Ple de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va aprovar per unanimitat la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives proposada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la millora, ampliació i adequació del CEIP Magraner dins del Pla Edificant.

Les actuacions, finançades per la Conselleria, ascendeixen a un total de 2.779.758,58 euros i contemplen la construcció d’un nou menjador escolar, habilitació de noves aules i espais d’usos múltiples, i la reforma dels patis.

Amb la delegació de competències acceptada, l’Ajuntament comença a gestionar els procediments de contractació administrativa, la redacció del projecte constructiu i els contractes d’obra i serveis necessaris per a dur endavant les obres de millora del centre.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, ha destacat que “Tavernes continua avançant en el Pla Edificant per tal de renovar i millorar les infraestructures educatives del municipi. El departament tècnic del consistori treballa en els procediments administratius i la redacció dels projectes perquè es puguen licitar les obres com més prompte millor”.

L’Ajuntament ja ha acceptat la delegació de competències proposada per la Conselleria d’Educació per a la construcció del nou IES Jaume II el Just i la millora dels quatre centres públics de Primària, que són el CEIP Alfàndec, el CEIP Divina Aurora, el CEIP Sant Miquel i el CEIP Magraner, amb una inversió total de més de 22 milions d’euros per part de la Conselleria d’Educació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.