laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Pantalla interactiva
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 14 de noviembre de 2022

LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR INCORPORA A L’AJUNTAMENT DE RÒTOVA UNA PANTALLA INTERACTIVA TURÍSTICA

 

• A partir d’ara, el veïnat de Ròtova o qualsevol persona o turista que visite l’Ajuntament podrà disposar de tota la informació turística de tot allò que es pot realitzar a la Safor (rutes, patrimoni natural, cultural, gastronòmic, informació de cada municipi, dades de contacte i transparència), gràcies a la instal·lació d’una de les tres pantalles interactives que s’han instal·lat a la comarca de la Safor.

Aquesta aplicació permet, a la persona que està utilizant-la, informar-se sobre tots els municipis que formen la Safor, així com els seus recursos turístics i l’opció de crear i modificar les seues rutes o viatges. També disposa de l’apartat denominat transparència, on els visitants es poden informar de totes les accions que s’han desenvolupat en matèria turística fins ara, perquè puguen planificar els seus viatges a la comarca de la Safor.

La pantalla interactiva turística és una de les accions que s’han realitzat dintre del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 dut a terme per Safor Turisme, la Mancomunitat de Municipis de la Safor, la Diputació Provincial de València i Turisme Comunitat Valenciana.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.