laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 11 de noviembre de 2022

BELLREGUARD CELEBRARÀ EL DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA AMB TALLERS, CONTACONTES I L’ACTUACIÓ DE DANI MIQUEL

 

• Les activitats, programades per als dies 19 i 20 de novembre, es completen amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

El Dia Internacional dels Drets de la Infància, el 19 de novembre, tornarà a celebrar-se a Bellreguard amb una jornada plena d'activitats per a xiquets i xiquetes. Serà eixe mateix dia, al llarg de la vesprada, tot i que la celebració tindrà continuïtat també el diumenge, amb una sessió de contacontes.

Amb aquesta programació, impulsada per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, l'Ajuntament de Bellreguard referma el seu compromís amb els més menuts i menudes, reforçat arran de la declaració del poble com a Municipi Amic de la Infància per part d'Unicef.

El Dia de la Infància es celebrarà a partir de les 17 hores del dissabte 19, quan hi haurà un berenar intercultural i un taller d'henna, al Clot de l'Era. A continuació, des de les 18h, tindrà lloc l'actuació de Dani Miquel, al saló d'actes de la Casa de Cultura.

La jornada acabarà, al saló de plenaris de l'Ajuntament, amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets, l'òrgan a través del qual Bellreguard dona participació a la infància en la gestació i decisió de les polítiques municipals.

* Ja el diumenge 20, la programació commemorativa es completa amb el contacontes 'Les ungles de colors', des de les 13 hores al parc del 3 d'Abril, enfront del Ventall.

AMB LA PARTICIPACIÓ DE 'ESTIMEM BELLREGUARD'

Part de la programació, en concret el berenar i el taller del dia 19, i el contacontes del 20, formen part del projecte 'Estimem Bellreguard', llançat fa uns mesos per la Mesa d'Entitats, que agrupa al teixit associatiu del poble i té per objecte promoure activitats que consciencien sobre qüestions com el civisme, l'estima pels animals, la cura del poble i el seu entorn.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.