laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuRòtova/2022
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 9 de noviembre de 2022

RÒTOVA REPRÉN EL PROGRAMA EDUCATIU 50/50 D’ESTALVI ENERGÈTIC A L’AULARI DEL MUNICIPI

 

• Ròtova reprén el projecte educatiu 50/50 a l’aulari del municipi. programa 50/50, englobat dins l’estratègia Reacciona de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, per tal de reduir el consum, la factura energètica i les emissions del centre, a més de potenciar la participació de la comunitat educativa mitjançant sessions formatives pràctiques que fomenten l’eficiència energètica i l’ús responsable d’aigua. Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Ròtova compta amb una subvenció per part de Diputació de 4.985,20€.

L’alumnat crearà un equip energètic que s’encarregarà de diagnosticar el consum energètic i d’aigua de l’escola, elaborar un pla d’estalvi i fer el seguiment de les mesures establides i l’evolució dels resultats obtinguts.

Dels beneficis calculats, es revertirà al centre escolar el 50% de l’estalvi econòmic que es genere en la factura energètica durant el curs escolar 2021/22 i invertirà l’altre 50% en accions d’eficiència energètica en l’escola, cosa que generarà nous estalvis en anys posteriors. Del treball en el projecte de l’edició passada, l‘estalvi calculat total ha estat de 1.099,50 €. La decisió sobre què es farà amb estos diners recaurà a l'equip energètic del col·legi. 549,74€ aniran destinats a inversió en mesures d’eficiència a l'escola. I una quantitat igual, per al premi que esculla l'alumnat a través de la decisió de l'equip energètic.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.