laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Club de lectura
Foto: MACMA/2022
Fuente: Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta (MACMA)
Valencia 9 de noviembre de 2022

PER PRIMERA VEGADA TOTS ELS CLUBS DE LECTURA COMARCALS ES REUNIRAN PER CELEBRAR LA I TROBADA MARINA ALTA DE CLUBS DE LECTURA

 

• La MACMA i les Biblioteques de la Marina Alta organitzen a Beniarbeig la jornada. Serà el dissabte 26 de novembre i tindrà com a convidat principal a l’escriptor Juan Francisco Ferrándiz (Cocentaina, 1971).

La trobada tindrà lloc durant el matí de dissabte al Teatre-Auditori de Beniarbeig i arrancarà amb un cafè de recepció per als participants, per a seguir amb «De bodes, sabudes i valentetes», un contacontes per a adults a càrrec d’Almudena Francés. A continuació serà el torn de Ferrándiz, amb qui els participants podran conversaran sobre la seua última obra, El juicio del agua (Grijalbo, 2021). Una novel·la històrica que barreja aventura i intriga en la Barcelona del s.XII i amb la que es posa de manifest la importància de les lleis i de la justícia per al progrés de les societats. L’obra ha estat a més guardonada amb el Premio «Los cerros de Úbeda» com a millor novel·la històrica de 2021 en el Certamen Internacional de Novela Histórica de Úbeda.

L’esdeveniment té com a finalitat crear un espai d’encontre per als molts grups de lectura que existeixen en la comarca, majoritàriament vinculats a les biblioteques municipals, i fomentar d’eixa manera no sols l’hàbit lector, sinó també la socialització a través de la lectura. Per a aquesta primera edició han confirmat la participació els grups de Benissa, Gata de Gorgos, Teulada-Moraira, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego i Beniarbeig, a qui la MACMA ha facilitat un total de 35 exemplars d’El juicio del agua, tant en la versió en castellà com en valencià, per tal que els participants puguen assistir a la trobada amb l’autor amb la lectura prèvia del llibre.

Des de l’organització també insisteixen en que la trobada, encara que s’ha confeccionat a partir dels clubs de lectura, queda totalment oberta a qualsevol que vulga participar-hi, sense cap necessitat de pertànyer a cap grup ni d’estar vinculat a cap biblioteca. Allò que únicament es recomana és que, per tal de facilitar l’organització i tindre una previsió de participants, s’emplene el breu formulari que està disponible en la web i les xarxes socials de la MACMA o bé que es contacte amb la Biblioteca Muncipal de Beniarbeig (669 97 97 05)

* Enllaç al formulari per a inscriure-s’hi: https://forms.gle/c5G3yHNkAuV7rjQV8 (pàgina externa a aquest diari).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.