laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuPotries/2022
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 8 de noviembre de 2022

NOU IMPULS A LA CONSTRUCCIÓ DE LA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA DE POTRIES

 

• Després de mesos intensos de treball, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dóna llum verda a l’avantprojecte de la Residència i Centre de Dia de Potries. S’aconsegueix així fer un pas decisiu en la tramitació administrativa de la nova infraestructura socio-assistencial per a la Safor.

El director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan i l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, junt als equips tècnics d’ambdues administracions, es van reunir el passat dilluns per tal de consensuar els aspectes tècnics i el cronograma de les actuacions previstes per a principis de l’any 2023.

Assumpta Domínguez, alcaldessa de Potries, s’ha mostrat “molt satisfeta pel treball de l’equip redactor de l’avantprojecte, que després de mesos intensos de feina i dedicació ha obtés l’informe favorable de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Una Residència i Centre de dia que respon a un nou model d’atenció per als nostres majors, molt més amable i empàtic amb les seues necessitats. A aquest nou model de residències, s’impulsaran una sèrie d’iniciatives orientades a que l’atenció a les persones amb dependència siga la més semblant a una llar i no a un gran centre deshumanitzat”.

La Generalitat Valenciana realitzarà la major inversió de la història de Potries, al voltant d’onze milions d’euros, a través del Pla Convivint d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025. El solar on s’ubicarà l’edifici es troba excavat parcialment i compta amb 3.000 metres quadrats en la cantonada dels carrers Corts Valencianes i Jaume I. L'Ajuntament de Potries va adquirir aquest solar per la necessitat i la continuada demanda social de residències i centres de dia per a gent gran.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.