laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Visitas guiadas
Foto: AyuTavernes/2022
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 7 de noviembre de 2022

AL VOLTANT DE 500 PERSONES HAN VISITAT LA COVA DEL BOLOMOR DES D'ESTE ESTIU

 

• Durant l’estiu i l’inici de la tardor, han participat en les jornades per a donar a conéixer el jaciment valler vora 500 persones de totes les edats.
• Les jornades continuen en novembre els dies 13, 20, 27 i 28 a les 11 hores des del pàrquing de la cova del Bolomor.

Durant els mesos d’estiu i fins ara, la cova del Bolomor ha rebut al voltant de 500 persones que han participat en les visites guiades, jornada de portes obertes i tallers didàctics gratuïts per a tota la ciutadania que s’han dut a terme en el jaciment arqueològic.

Estes jornades, organitzades per l’Ajuntament, l’Associació Cultural Bolomor, el Museu de Prehistòria de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i que compten també amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes, són una gran oportunitat per a descobrir un dels jaciments més importants d’Europa i conéixer tots els detalls sobre la vida dels neandertals.

Les visites guiades i tallers didàctics continuaran durant el mes de novembre el pròxim diumenge 13 a les 11 hores amb eixida des del pàrquing de la cova del Bolomor. Així mateix, també hi haurà visites i tallers els diumenges 20 i 27 i el dilluns 28 de novembre.

* Recordeu que els grups estan limitats a 30 persones i que per a poder participar en les activitats cal fer la reserva anticipadament a través del següent enllaç:
https://forms.gle/V1hhkhVFzcZdiPaWA  (pàgina externa a aquest diari)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.